Ποιοι είμαστε

H Biocarbon, είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης κάρβουνων στην Ελλάδα, με ένα ευρύτατο δίκτυο διανομής.

Διακινεί ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας, και μέσω της μακρόχρονης εμπειρίας των στελεχών της πάντα πρωτοπορεί για να είναι σε θέση να προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένα και καινοτομικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Biocarbon ίδρυσε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη μονάδα διαλογής τυποποίησης και ελέγχου καθώς και αυτοματοποιημένης συσκευασίας ξυλοκάρβουνων με σκοπό να δώσει στον καταναλωτή ακριβώς την ποιότητα που απαιτεί σε όλη τη γκάμα grill επαγγελματιών και ιδιωτών.

Παραγωγή

Στη μονάδα επεξεργάζονται πάνω από 10.000 tons ανα έτος διαφόρων τύπων ξυλοκάρβουνα παράγοντας προϊόντα αρίστης ποιότητας με καινοτομικά εύχρηστη συσκευασία. Η Biocarbon έχει τη δυνατότητα παράδοσης μεγάλων όγκων παραγγελιών, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Διαθέτει μεγάλες αποθήκες και ευρύτατο δίκτυο διανομής, ενώ οι τεχνολογικές προδιαγραφές των διαδικασιών συσκευασίας είναι οι υψηλότερες. Επίσης η εταιρία δραστηριοποιείται σε σημαντικό βαθμό και στις αγορές του εξωτερικού, πραγματοποιώντας υψηλούς όγκους εξαγωγών.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στο δίπτυχο ποιότητα – εξυπηρέτηση.

Για τη Biocarbon, ποιότητα είναι προσαρμοστικότητα και ευελιξία, γρήγορη παράδοση στο σωστό χρόνο, εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών που αποσκοπούν στην ικανοποίηση του πελάτη και διαρκής εγρήγορση και ενημέρωση για νέες εξελίξεις στον τομέα δραστηριοποίησης της.